Koktél Műhely

Tanfolyamok

A tanfolyamon megtanulhatjátok a szakmát az alapoktól a magasabb, haladó szintig. A képzéseket külön erre a célra kialakított, teljes italrepertoárral és eszközparkkal felszerelt debreceni oktatótermemben tartom.
A tanfolyam elvégzése után, szakmai vizsgabizottság előtt kell vizsgát tennetek, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Sikeres vizsga elvégzése végén egy magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki számotokra, mellyel itthon és külföldön egyaránt tudtok munkát vállalni.

Alapfokú mixertanfolyam

Az alapfokú mixertanfolyam mindazoknak szól, akik szeretnének ebben a szakmában hosszútávon elhelyezkedni, minden szükséges tudásanyagot biztosítok, ezenkívül oktatókönyvem is a segítségedre lesz. Az oktatásokon megtanulhatod a bartender szakma alapjait, a szeszes italok készítési folyamatát és eredetét, valamint a koktélkészítés mozzanatait lépésről lépésre. A tanfolyam 10 alkalmas, ezalatt 25 db klasszikus koktélt keverhetsz le, melyet megkóstólhatsz, vagy kis üvegcsékben hazavihetsz és jéggel elfogyaszthatod. A képzéseket külön erre a célra kialakított, teljes italrepertoárral és eszközparkkal felszerelt debreceni oktatótermemben tartom. A tanfolyam elvégzése után, szakmai vizsgabizottság előtt kell vizsgát tenned, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Sikeres vizsga elvégzése végén egy magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki számodra, mellyel itthon és külföldön egyaránt tudsz munkát vállalni. A tanfolyam időtartama: 10 x 3 óra.