Koktél Műhely

Magamról

A Koktél Műhely története

További információkért kérem kattintson az url ikonra a mixereink fotóján.

Kinczler András vagyok,a Koktél Műhely tulajdonosa. Elöszöris engedd meg,hogy bemutatkozzam Neked,röviden leírva pályafutásom eddigi fontosabb állomásait. 2003-ban kezdtem a vendéglátós szakmát,volt szerencsém azonnal a bárpultban kezdeni,kisebb rendezvényeken egy jóbarátomnak köszönhetően.Ekkor még csak kóstólgattam a koktélok világát,ezután elvégeztem egy bartender tanfolyamot Budapesten és ott kezdődött el a bartender szakma számomra igazán. Budapesti bárok,balatoni szezonális munkák után 2010-ben döntöttem el,hogy Debrecenben megnyitom első koktélbáromat,a Cuba Bar-t,majd rá egy évre a Miami Cocktail Bar-t, Debrecen belvárosában. Mindkettő közel állt a szívemhez,de többre vágytam! Ezért 2013 év végén úgy döntöttem,hogy London felé veszem az irányt! Itt ismerkedtem meg a szakma minőségi oldalával. Volt szerencsém több bárban is dolgozni,ahol nagyon sokat tanultam,sikerült olyan praktikákat ellesnem,amik a jövőmre nézve hasznomra váltak. A bárok mellett egy rendezvényszervező cégnek köszönhetően meghívást kaptam több reprezentatív rendezvényre is (London,St Tropez). Szakmai szempontból életem legjobb döntése volt ez a két év,amit külföldön töltöttem.
Ezután született meg egy Magyarországi Rendezvényszervezéssel és Cocktail Szervízzel foglalkozó vállalkozás megalapításának ötlete. Így 2015 év végén hazatértem és létrehoztam a Koktél Műhely-t,amivel azóta is foglalkozom,ebben nagyon sok segítséget kapok Szabó Zoltán bartender kollégámtól,aki szinte a kezdetektől mellettem áll. Emellett bartender oktató vagyok a Best Mixer iskolában,zsűriként tevékenykedem bartender versenyeken (Monin,Angostura,Speed Mix Párbaj),illetve molekuláris mixológia bemutatókat tartok országszerte.
Célom,egy olyan extrát belevinni a rendezvények világába, amely a kevert italok készítésének legújabb trendjeit vonultatja fel,beleértve a molekuláris mixológiát is.
A fűszernövényeket,a friss gyümölcsöket és az ehető virágokat állandó partnereim bíztosítják számomra. Kiegészítő alapanyagaim egy részét házilag készítem (gyümölcspürék, szirupok, lekvárok,bitterek,aszalt gyümölcsök).
Ezen az úton szeretnék haladni, eltökélt szándékom a legjobb minőséget nyújtani rendezvényeimen. Remélem találkozunk!

Image

Image

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia!”       Giorgio Armani

Rólunk Mondták