Koktél Műhely

Magamról

A Koktél Műhely története

További információkért kérem kattintson az url ikonra a mixereink fotóján.

Engedd meg, hogy bemutatkozzam Neked, röviden leírva eddigi pályafutásomat. 2003-ban kezdtem a vendéglátós szakmát, volt szerencsém azonnal a bárpultban kezdeni, kisebb rendezvényeken egy jóbarátomnak köszönhetően. Ekkor még csak kóstolgattam a koktélok világát, ezután végeztem el egy bartender tanfolyamot Budapesten és ott kezdődött el a bartender szakma számomra igazán. Budapesti bárok, balatoni szezonális munkák után 2010-ben döntöttem el, hogy Debrecenben megnyitom első koktélbáromat, majd rá egy évre a következőt. Mindkettő közel állt a szívemhez, de többre vágytam! Ezért 2014 év végén úgy döntöttem, hogy London felé veszem az irányt! Itt ismerkedtem meg a szakma minőségi oldalával. Volt szerencsém több bárban is dolgozni, ahol nagyon sokat tanultam, sikerült olyan praktikákat ellesnem, amik hasznomra váltak. Szakmai szempontból életem legjobb döntése volt ez a két és fél év, amit külföldön töltöttem. Ezután született meg egy koktélszervizzel és bartender oktatással foglalkozó vállalkozás megalapításának ötlete itthon, Magyarországon. Így 2017 év végén hazatértem és létrehoztam a Koktél Műhely-t, amivel azóta is foglalkozom.

2017-2020 között több mint 200 rendezvényen képviseltettük magunkat, települtünk ki koktél és egyéb bárszervizzel.

2018-ban felkérést kaptam a Best Mixer iskola debreceni képzéseire, amire örömmel mondtam igent és 3 évig oktattam a tanulókat az iskola égisze alatt!

2020 év elején pályafutásom eddigi legnagyobb megtiszteltetése ért, a Magyar Bartender Szövetség bizalmat szavazott nekem és a szövetség elnökségi tagja lehetek, melynek munkájában azóta is tevékenyen részt veszek.

2021 év októberében megnyitott a Gold Digger Cocktail Saloon, Debrecen szívében, melynek indításában tevékenyen részt vettem, a szakmai hátteret biztosítottam.

Ezenkívül molekuláris mixológia témakörben tartok bemutatókat és előadásokat országszerte.

Zsürizés:

– Monin Cup 2018
– Angostura Challenge 2018
– Speed Mix Párbaj: 2018-2019
– Magyar Bajnokság Before Dinner Kategória: 2021
– Magyar Bajnokság Flair Kategória: 2021
– Fluére Verseny: 2021

Masterclass bemutatók:

– Bar Show: 2019
– Best Mixer iskola: 2019
– Bar Show: 2021

Célom, egy összetett lexikális és gyakorlati tudásanyagot átadni tanulóimnak, mely a kevert italok készítésének klasszikus és újabb trendjeit vonultatja fel, amiben mindenki megtalálja saját elképzeléseit és kamatoztatni tudja a jövőben.

A fűszernövényeket, friss gyümölcsöket, ehető virágokat és egyéb alapanyagokat hazai, főleg helyi termelők bíztosítják számomra, akik állandó partnereim. Kiegészítő alapanyagaim egy részét házilag készítem (gyümölcspürék, szirupok, lekvárok, bitterek, aszalt gyümölcsök).

Ezen az úton szeretnék haladni, eltökélt szándékom a legjobb minőséget nyújtani mind rendezvényeimen, mind képzéseimen!

Remélem találkozunk!

Image

Image

Image

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia!”       Giorgio Armani

Rólunk Mondták