Koktél Műhely

Rólunk

Koktél Műhely Modernkori bártrendek

Cégünk, a Koktél Műhely 2010-ben kezdte működését, fő profiljaink a mobil koktél catering, a mobil bárszerviz, valamint a bármixer és barista képzések.

“Koktél Műhely – Modernkori bártrendek a rendezvényen”

KOKTÉL SZERVIZ:

-Esküvőkre
-Céges rendezvényekre
-Egyéb eseményekre

Fennállásunk óta több száz eseményen vettünk részt, melyeken volt szerencsénk a koktélokat és az italokat szolgáltatni és megrendelőink igényeinek megfelelni. A pulthoz érkező vendégeink elégedettségének látványa számunkra a legfontosabb tényező. Sok éves tapasztalatunkat ajánljuk meleg szívvel, minden kedves házasulandó ifjú párnak az esküvőre, rendezvényszervező kollégáknak egyéb rendezvényekre, ezenkívül pedig mindenkinek, aki szeretné igénybe venni koktél szervizünket, a közeledő eseményre.

A szerviz:

A rendezvényekre teljeskörű koktélszervizzel állunk rendelkezésre, komplett alapanyagkészlet biztosításával (italok, jég, gyümölcsök). Igény szerint saját mobilpulttal érkezünk, minden alapanyagot és szükséges eszközt, illetve poharakat biztosítva. Általában 2-3 fő bartenderrel es 1 fő barback-el dolgozunk az eseményeken, de ez a rendezvény jellegétől és nagyságától függően változhat. Minőségi alapanyagokat használunk, az alap italoktól kezdve a premium minőségű italokon keresztül, a legextrémebb italokig, megrendelőink kérése szerint. Az italok a legújabb trendeket követve készülnek, ennek megfelelően olyan alapanyagokkal dolgozunk, amik a mai bárvilágban is tökéletesen helyt állnak.

MOLEKULÁRIS MIXOLÓGIA – EHETŐ KOKTÉLOK

Welcome Catering

-Esküvőkre
-Céges rendezvényekre
-Egyéb eseményekre

Lepjétek meg vendégeiteket a bárkultúra és a welcome catering eme legújabb gyöngyszemével, az ehető koktélokkal, lenyűgöző látványt és finom ízeket kínálva a vendégeknek. Repertoárunkon szerepelnek többek között koktélkaviárok, koktélkapszulák, koktélzselék, füstös italok, különböző pezsgőhabok, látványelemként pedig szárazjeges füstöt használunk.

TANFOLYAMOK:

Koktél Műhely Mixeriskola – Debrecen

/Bármixer és Barista képzések Felnőttoktatási rendszerben/

Képzéseink:

-Bármixer tanfolyam
/alapfokú, haladó, professzionális/

-Barista tanfolyam
/alapfokú, haladó/

-Latte Art tanfolyam

-Molekuláris Mixológia tanfolyam

-American Bartending tanfolyam

-Flair Bartending tanfolyam

-Egyéni Képzések

Debrecenben található iskolánk, a Koktél Műhely Mixeriskola célja, magas színvonalon képezni a tanfolyamokra jelentkezőket, ezért nagy hangsúlyt fektetünk mind a klasszikus koktélok és kávé italok eredeti receptúra szerinti elkészítésére, mind a saját elgondolás szerint elkészített italokra, ezzel teret adva a diákoknak a kibontakozásra, ezenkívül a legmodernebb technikákat és napjainkban elterjedt trendeket is bemutatjuk a tanulóknak. A tanterem teljeskörűen felszerelt, igazi bár-kávézó hangulata van, mind a bármixer, mind a barista szekció arra a célra lett kialakítva, hogy a képzésen résztvevők eredeti vendéglátóegység körülményekhez hasonló környezetben tudjanak tanulni, szituációs gyakorlatokat végezni. Az iskolában megtalálhatóak, az alap összetevőktől kezdve a legspecifikusabb alapanyagok-ig szinte minden, ami szükséges egy magas szintű tudás elsajátításához: spiritek, szirupok, aszalványok, friss gyümölcsök, különböző fűszernövények és textúrák.

Image

Image

Image

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia!”       Giorgio Armani

Rólunk Mondták