Koktél Műhely


Molekuláris Mixológia tanfolyam

Ár: 59.000 ft (Részletfizetés lehetséges)

Mojito kapszula, Aperol zselé, Cointreau kaviár vagy málna hab? Ugye érdekesen hangzik?
A molekuláris mixológia ötlete, a molekuláris gasztronómiából született, ahol a séfek ételeket kínálnak különböző textúrákba zárva. Mi ezeket a technikákat alkalmazzuk a bárpult mögött, italokat és koktélokat kínálunk ehető formában. A repertoáromon szerepelnek többek között koktélkaviárok, koktélkapszulák, koktélzselék, habok, füstös italok, liofilizált gyümölcsök, szárazjeges technikák. A tanfolyamon olyan eszközöket alkalmazok, melyekkel könnyen varázslatos dolgokat tudsz készíteni, csak néhány ezek közül: siphon, iceball maker, smoke gun, caviar maker.. Ha szeretnéd te is lenyűgözni vendégeidet a szakma eme gyöngyszemével, jelentkezz molekuláris képzésemre. A tanfolyam időtartama: 2 x 6 óra.


Írj nekünk!

KAPCSOLAT