Koktél Műhely


Alapfokú mixertanfolyam

Ár: 89.000 ft (Részletfizetés lehetséges)

ALAPFOKÚ MIXERTANFOLYAM

Az alapfokú mixertanfolyam mindazoknak szól, akik szeretnének ebben a szakmában hosszútávon elhelyezkedni, minden szükséges tudásanyagot biztosítunk, ezenkívül oktatóanyagunk is a segítségedre lesz, melyet pdf fájl formájában megkapsz a tanfolyam kezdetén. Az oktatásokon megtanulhatod a bartender szakma alapjait, a szeszes italok készítési folyamatát és eredetét, valamint a koktélkészítés mozzanatait lépésről lépésre. A tanfolyam 10 alkalmas, ezalatt 30 db klasszikus és saját elképzelés alapján elkészítendő koktélt keverhetsz le, melyet megkóstólhatsz, vagy kis üvegcsékben hazavihetsz és jéggel elfogyaszthatod. A képzéseket külön erre a célra kialakított, teljes italrepertoárral és eszközparkkal felszerelt debreceni oktatótermünkben tartjuk. A tanfolyam elvégzése után, szakmai vizsgabizottság előtt kell vizsgát tenned, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Sikeres vizsga elvégzése végén egy magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki számodra, mellyel itthon és külföldön egyaránt tudsz munkát vállalni.

A tanfolyam időtartama: 10 x 3 óra (heti 2 alkalom).

 

A tanfolyami időpontok a közös óraegyeztetőn kerülnek megbeszélésre, igazodva az időbeosztásotokhoz.

 

A tanfolyam ára: 89.000 ft (Részletfizetés lehetséges)

 

Jelentkezni a következő elérhetőségek bármelyikén tudtok:

Email: info@koktelmuhely.hu

Telefon: 06702536058

 

Beiratkozás:

Koktél Műhely Mixeriskola (4030. Debrecen, Rigó utca 99.)

Beiratkozni személyesen a Koktél Műhely Mixeriskola helyszínén van lehetőségetek, ügyfélfogadási időkben, ahol teljeskörű tájékoztatást nyújtunk számotokra és az oktatás helyszínét is megtekinthetitek! Ebben az esetben javasoljuk, a telefonos egyeztetést.

 

Ügyfélfogadási idők: Hétfő – Péntek: 12:00 – 17:00-ig

A KÖVETKEZŐ  MIXERTANFOLYAMUNK:

Kezdés: 2024. március 04.

Jelentkezni 2024. február 26.-ig van lehetőség email-ben, telefonon vagy a helyszínen.

Beiratkozás: 2024. február 26.-ig személyesen a helyszínen.

Várjuk jelentkezéseteket!

 

HALADÓ MIXERTANFOLYAM

Ha tetszett az alapfokú mixertanfolyam és szeretnétek még többet tanulni és fejlődni, ajánljuk a következő szintet, a Haladó Mixertanfolyamot!

Haladó képzéseinken bevezetünk benneteket a bartending jövőjébe, ahol olyan fogásokat tudtok megtanulni, amiket a top bárok is alkalmaznak, hogyan tudtok előre felkészülni, szakszóval “prepelni”. Ha érdekel hogyan készül a cordial, a schrub, az infuzionált vagy a klarifikált ital, akkor ez a tanfolyam neked való.

A tanfolyam időtartama: 3 x 4 óra

Ár: 69.000 Ft

 

 

AMERICAN BARTENDING TANFOLYAM

Ha a látványos koktélkészítés mozzanatait szeretnétek elsajátítani, ajánljuk figyelmetekbe az American bartending képzésünket!

Az American bartending tanfolyamon a koktélok gyors és látványos elkészítésének fortélyait tanulhatjátok meg, különböző mozdulatokat és trükköket tanítunk meg nektek, amiket egy pörgős bárban alkalmazhattok, a free pouring-tól (szabadtöltés) a több ital egyszerre való elkészítéséig. A tanfolyam elvégzése után, szakmai vizsgabizottság előtt kell vizsgát tennetek, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Sikeres vizsga elvégzése végén a tanfolyamról egy magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki számotokra.

A tanfolyam időtartama: 3 x 4 óra.

Ár: 59.000 Ft

 

Várjuk jelentkezéseteket!Jelentkezés

Telefon

+36702536058

Hetfőtől-Péntekig: 9:00-17:00 között