Koktél Műhely
Magunkról

Koktélműhely Csapata

További információkért kérem kattintson az url ikonra a mixereink fotóján.

T

örténetünk 2015 decemberében kezdődött. Új kihívásokat keresve mindkettőnk útja Magyarországról Londonba vezetett, ahol egy francia étterem személyzetéhez csatlakozva ismertük meg egymást/ismerkedtünk meg. Munka közben rengeteget beszélgettünk a szakmáról, ekkor született meg egy Magyarországi “Cocktail Service” tevékenységgel foglalkozó vállalkozás megalapításának ötlete. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen egyrészt a sokéves rendezvényes múlt,a több ezer bárpult mögött eltöltött óra, és a koktélkeverés terén szerzett szakmai tapasztalat, másrészt a fiatalos lendület, valamint a marketing és a PR területén elsajátított tudás keveréke az, amit a minőség iránt érzett elhivatottsággal és a bennünk rejlő ambícióval vegyítve olyan egyveleget igyekszünk produkálni, amelyben minden partnerünk megtalálhatja a hozzá leginkább illő stílust! A fentieket a vendéglátás több szegmensében szerzett tudással kiegészítve egy olyan extrát tudunk belevinni a rendezvények világába, amely Magyarországon egyelőre kevéssé ismert, ám a kevert italok készítésének legújabb trendjein alapszik.

E

ltökélt szándékunk a legújabb trendeket képviselő LONDONI bárok ,a klasszikus 20-as/30-as évekbeli AMERIKAI bárok,illetve a varázslatos és a végletekig igényes JAPÁN bárok mintájára dolgozni itthon is. Mindehhez minőségi alapanyagokból és a legfinomabb összetevőkből dolgozva kalauzoljuk el vendégeinket folyamatosan bővülő repertoárunk izgalmasabbnál izgalmasabb ízvilágába. Ezt a célt szolgálja számos mobil koktélbárunk egyedi kialakítása is.

Saját termesztésű fűszernövényeinket és gyümölcseinket a Debrecen közelében fekvő 300 m2-es kertészetünk biztosítja.Emellett belvárosi műhelyünkben,házilag készített gyümölcspüréket,szirupokat, lekvárokat, valamint különböző bittereket, kínálunk. Ezen az úton szeretnénk haladni,eltökélt szándékunk a legjobb minőséget nyújtani rendezvényeinken.

Swipe to view all of our bartenders and click to the photos for more info!
swipe

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia!”       Giorgio Armani

Rólunk Mondták