Koktél Műhely

Mixer tanfolyam

Mixer tanfolyam

Barista és mixer tanfolyam a legjobbaktól

Image

Image

A Koktélműhely nagy hangsúlyt fektet arra hogy a lehető legjobb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Ahhoz hogy ez a színvonal ne csökkenjen, a Best Mixer Iskola részt vállal az utánpótlás képzésében.

Számunkra nagyon fontos szempont volt hogy a bármixer és barista szakmát olyan iskolában oktassunk ahol velünk azonos értékrendet képviselve és professzionális körülmények között segítik a Hallgatók szakmai fejlődését.

A Best Mixer Iskola oktatása több szempontból is egyedinek mondható. Hogy miért? Saját oktatótermekkel, a mai igényeknek megfelelő berendezéssel és eszközökkel várja tanulóit, valamint olyan oktatási anyaggal, amely a mindenkori trendeket követi. Számos újítás és fejlesztés kapcsolódik a Best Mixer Iskola nevéhez, amelyeket országszerte megtalálhatsz, bárokban, éttermekben, kávézókban.

Az oktatók egytől egyig kivételes tehetségek, életpályájuk során elért sikereik bizonyítják, hogy profi módon képesek átadni tudásukat a náluk tanuló hallgatóknak. Olyan eredményekkel büszkélkedhetnek, amelyek bizonyságot adnak profizmusukról, megbízható tudásukról.

Mit kaphatsz a Best Mixer iskolától?

BIZTOS MUNKÁT!
ÚJ BARTOKAT!
SZÓRAKOZTATÓ SZAKMÁT!
ÚJ SZÍNT AZ ÉLETEDBE!

Jelentkezz most!